Wednesday, December 4, 2013

Ми в полоні органної музики в римо-католицькому костелі

24 листопада В Коломийському римо-католицькому костелі, що на вулиці І Франка відбувся благодійний концерт органної музики. Свої чудові музичні твори дарував коломиянам орагніст зі Львова Сергій Слижук. Ми не могли пропустити такої подї. Адже діти " Крокусу" вже давно мріяли почути чарівні звуки органу, що створює таку атмосферу спокою та часу для релаксації, яку не можна порівняти ні з чим. В переліку різномаїття терапій для душі музика, а ще й органна,займає чільне місце. 
Маестро Слижук з такою духовністю, добротою і теплом висловлювався про свої власні твори та твори світових композиторів, що це в кілька разів підвищувало сприйняття казкових звуків та позитивний вплив мелодій на слухача . Ми перебували мов зачаровані в лоні високодуховного царства музики та господньої опіки.
Проведений час у костелі, збагатив нас силою віри в те, що життя прекрасне і заради таких хвилин варто жити, долати всі труднощі і міцно триматися землі на життєвих віражах. 
Велика подяка Вам, маесто Сергію Слижук, вам, настоятелі костелу, та вам, парафіяни польської громади, які запросили гостя до нашого міста.








No comments:

Post a Comment